Tűzvédelmi megoldások, sprinkler rendszerek

Cégünk az ország egész területén elismert magas szintű, komplex tűzvédelmi megoldásokat nyújt ügyfelei részére, legyen az tanácsadás, tervezés, engineering, termékkiválasztás, illetve megvalósítás. Fő profilunk a sprinkler rendszer tervezés és telepítés, emellett habbal oltó és vízködös rendszerekkel foglalkozunk.
A tűzvédelem terén szerzett tervezői és kivitelezői tapasztalatainkat számos európai és világszintű cég partnereként szereztük. Ennek köszönhetően nemcsak a magyar szabványoknak megfelelően, hanem számos külföldi és európai normatíva alapján végezzük a tervezői munkákat.

Természetesen rendelkezünk a Magyar Mérnöki Kamara TUO vezető tervezői jogosultságával, BM OKF tervezői vizsgával, és nagy előnyünk, hogy kapcsolatban állunk a legtöbb Tűzoltóság Megelőzési osztályával városi és megyei szinten is.

Precíz és pontos munkánknak köszönhetően partnereink között tudhatunk több vezető beruházót, akik rendszeres megbízásaikkal ismerik el minőségi munkánkat, legyen szó tervezésről vagy kivitelezésről.

Mély szakmai ismereteinknek és jelentős tapasztalatainknak köszönhetően Megrendelőink a létesítményükbe tökéletesen illeszkedő, modern, esztétikus és tartósan megbízható sprinkler rendszereket tudhatnak magukénak.

Néhány sprinkler rendszer tervezés és engedélyeztetés referenciánk: