Beépített automatikus tűzoltó berendezések ( sprinkler, hab, vízköd, gáz ) tervezése, kivitelezése, karbantartása.

Vállaljuk épületek létesítmények jogszabályok és szabványok által előírt sprinkler rendszerek tervezését szorosan együttműködve az építészeti és szakági tervezőkkel és azok előírásaival és előtérbe helyezve a beruházói tulajdonosi költséghatékonyságot.

Vállaljuk cégünk által megtervezett vagy már létesítési engedéllyel rendelkező sprinkler rendszerek teljes körű kivitelezését a sprinkler szabványoknak környezetvédelmi- és munkavédelmi szabványok szigorú betartása mellett.

Vállaljuk cégünk által vagy más szakcégek – felmérés utáni – kiépített sprinkler rendszerek szabvány szerinti karbantartását, hogy a sprinkler rendszerek hosszútávon is megfeleljenek az élet- és vagyonvédelmi előírásoknak.

Beépített automatikus tűzjelző berendezések tervezése, kivitelezése, karbantartása.

Vállaljuk épületek létesítmények jogszabályok és szabványok által előírt tűzjelző rendszerek tervezését szorosan együttműködve az építészeti és szakági tervezőkkel és azok előírásaival és előtérbe helyezve a beruházói tulajdonosi költséghatékonyságot.

Vállaljuk cégünk által megtervezett vagy már létesítési engedéllyel rendelkező tűzjelző rendszerek teljes körű kivitelezését a sprinkler szabványoknak környezetvédelmi- és munkavédelmi szabványok szigorú betartása mellett.

Vállaljuk cégünk által vagy más szakcégek – felmérés utáni – kiépített tűzjelző rendszerek szabvány szerinti karbantartását, hogy a tűzjelző rendszerek hosszútávon is megfeleljenek az élet- és vagyonvédelmi előírásoknak.

Építmények tűzvédelmi tervezése, szaktanácsadása

Vállaljuk épületek létesítmények építészeti tűzvédelmi szaktervezését az épületszerkezetektől a kiürítési számításokon keresztül a tűzszakaszok kialakításáig teljes körűen.

Hatósági engedélyeztetési eljárások

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságokon évek alatt kialakított jó kapcsolatainkon keresztül vállaljuk sprinkler – és tűzjelző rendszerek teljes körű hatósági engedélyeztetés és átadás lebonyolításait.

Műszaki ellenőri feladatok

Vállaljuk sprinkler rendszerek terveinek és kivitelezésének teljes körű műszaki ellenőri feladatait. Folyamatos helyszíni felügyelet mellett garantáljuk, hogy a kiépítés alatt álló sprinkler rendszerek megfeleljenek a mindenkori érvényben lévő jogszabályoknak és szabványoknak.